Over OwnIT

Wij richten ons al sinds 1997 op het verlenen van diensten en het uitbrengen van adviezen op het gebied van Open Source software en Linux toepassingen. Wij bedienen een groot scala aan bedrijven in de regio Gelderland en Utrecht. → Klanten over OwnIT

Micha Kersloot

In 1997 heb ik het bedrijf KovoKs opgericht en wij zijn een aantal jaren geleden geëvolueerd naar OwnIT. Ik houd mij dagelijks bezig met het uitbrengen van adviezen op het gebied van Open Source en het installeren, instellen en onderhouden van diverse Open Source applicaties en Linuxservers.

Tom Albers

Samen met Micha Kersloot, ben ik eigenaar van OwnIT. Naast het runnen van ons bedrijf besteed ik veel van mijn tijd in programmeren aan Covide, Joomla en WordPress. Ik wijzig de werking en functionaliteiten van websites en internetapplicaties en programmeer nieuwe functionaliteit op maat.
In mijn vrije tijd besteed ik veel aandacht aan de ontwikkeling van KDE (Linux besturingssysteem).

Marijke Verkaik

Ik ben verantwoordelijk voor het vormgeven en opzetten van alle CMS-websites voor de klanten van OwnIT en realiseren/onderhouden van al onze eigen sites. Ik codeer alle templates en als er maatwerk gewenst is stuur ik onze PHP-programmeur aan.

Wat maakt ons een sterke partner?

  • Al meer dan 20 jaar specialist Open Source oplossingen.
  • Gewoon telefonisch te bereiken tegen lokaal tarief, gemiddeld binnen 30 seconden!
  • We zoeken de beste oplossingen, niet de duurste en we werken met de betrouwbaarste producten.
  • Wij maken no-nonsense offertes, zodat u weet waar u aan toe bent.

Meer weten?

Wilt u meer weten over OwnIT en onze manier van werken? Neem gerust contact op met één van onze medewerkers, of bekijk onze referenties.