Hosted Exchange

Met ons Hosted Exchange alternatief op basis van Zimbra kunnen overal via internet e-mails, adresboeken, agenda’s, documenten en notities geraadpleegd en gedeeld worden. Zimbra is een professionele, gebruiksvriendelijke en betrouwbare oplossing voor verregaande samenwerking met uw collega’s of werknemers. Vanaf € 5,- per persoon per maand heeft u de perfecte oplossing voor uw zakelijke communicatie.

Met Hosted Exchange zorgen wij voor de server, het onderhoud, de backups en alles wat er verder bij komt kijken. U krijgt dus de volledige Exchange functionaliteit zonder dat u een server hoeft aan te schaffen of te onderhouden. Wel de lusten, niet de lasten! En dat alles voor een zeer betaalbare prijs.

E-mail delen

Het pakket heeft een krachtige e-mailomgeving waarmee u al uw belangrijke correspondentie eenvoudig afhandelt. E-mails die bij elkaar horen, worden automatisch gegroepeerd. Labels en een snelle zoekfunctie zorgen ervoor dat u altijd het juiste overzicht heeft. E-mailmappen kunnen in een handomdraai met uw collega’s gedeeld worden.

Synchroniseren met smartphone’s en iPads

We hebben een flexibele en uitstekende ondersteuning voor mobiele apparaten, zoals smartphones en PDA’s. Dankzij het gebruik van open standaarden is het volledig compatible met gangbare applicaties. Synchronisatie is in de meeste gevallen zeer eenvoudig. iPad and iPhones worden goed ondersteund. Eindelijk één agenda en adresboek op al uw apparaten. Indien uw telefoon Microsoft Exchange ondersteunt, dan ondersteunt het ook KovoKs Contact.

Samenwerken met uw collega’s

Met het gedeelde adresboek beheert u eenvoudig alle gegevens van uw klanten, leveranciers en andere partners. U kunt bovendien bestaande contacten importeren uit andere systemen, meerdere adresboeken aanmaken en informatie delen met collega’s. U bepaalt altijd zelf welke informatie u wilt delen en met wie.
De overzichtelijke agendafunctie toont zowel uw agenda als die van uw collega’s. Alle afspraken in één oogopslag, samenwerking krijgt een heel andere dimensie. Collega’s kunnen uw beschikbaarheid checken en u uitnodigen voor een overleg. Met de drag & drop-functie sleept u een mailtje of een contact uit uw adresboek naar de agenda en de afspraak staat.

Waarom van ons?

  • Eigen datacenter met glasvezel internetverbinding.
  • Geen minimale afname-verplichting.
  • Geen extra kosten voor ActiveSync.
  • Meerdere e-mailadressen per account.
  • Opzegtermijn van één maand.
  • Mogelijkheid tot afsluiten calamiteitenservice.
  • Migratieservice.