Het juiste antwoord op uw vragen

Het integreren van Open Source software in uw ICT infrastructuur kan u veel voordeel opleveren. Zowel op het gebied van veiligheid en stabiliteit als op financieël gebied. Wij werken met u samen aan de beste technologische oplossingen waarbij uw doelstellingen centraal staan. Onze jarenlange ervaring en unieke combinatie van stabiliteit en vernieuwing zorgen ervoor dat onze klanten vertrouwen hebben in onze aanpak en oplossingen.

Het is fijn dat we een bedrijf hebben gevonden dat Open Source op een pragmatische manier kan implementeren. Niet omdat het moet, maar omdat het kan.

Voordelen van het gebruik van Open Source

 • Flexibiliteit
  Doordat de broncode toegankelijk is kunnen we Open Source software aanpassen aan uw wensen.
 • Duurzaamheid
  Open Source geeft de mogelijkheid om over te stappen naar derde partijen als u niet tevreden bent.
 • Hoge innovatiesnelheid
  Door een groot wereldwijd netwerk van ontwikkelaars evolueert Open Source software veelal razendsnel.
 • Stabiliteit
  Open Source software is aantoonbaar de stabielste software, niet voor niets gebruiken vrijwel alle grote bedrijven, inclusief Microsoft, Linuxservers.
 • Onafhankelijkheid
  Geen afhankelijkheid van software leveranciers (vendor lock-in).
 • Schaalbaarheid
  Open Source is in veel gevallen schaalbaar, groeit uw bedrijf, dan kan de oplossing vaak met u mee groeien, zonder gedoe met nieuwe licenties en dergelijke.
 • Veiligheid
  Problemen met Open Source software worden razendsnel door de community opgespoord en opgelost. Doordat de community eigenaar is van de software zijn er geen vertragende protocollen om oplossingen te publiceren.
 • Betaalbaarheid
  Dure licenties behoren tot het verleden. Bedenkt u bijvoorbeeld eens hoeveel u kunt besparen door gebruik te maken van het online Exchange Alternatief Zimbra. Geen servers en software-licenties meer nodig. Zo zijn er legio mogelijkheden. Bel ons eens voor een advies over waar u op uw ICT-infrastructuur kunt besparen.

Wat wij voor u kunnen betekenen:

Voor uw bedrijfsnetwerk

Wij hebben ruime ervaring met het inzetten van Linuxservers binnen bedrijven. Ze kunnen perfect ingezet worden als mailserver, bestandenserver, intranetserver, het regelen van het TCP/IP-verkeer en nog veel meer. Vaak zijn linuxservers de beste oplossing voor deze taken, maar we blijven wel realistisch. Boekhoudprogramma’s zijn bijvoorbeeld vaak geschreven voor het Windows-platform. Een goede inventarisatie is daarom essentieel.

Indien u een linuxserver heeft, moet deze ook onderhouden worden. Wij hebben een speciaal onderhoudsprogramma voor Linuxservers. Hierbij installeren we op gezette tijden veiligheidsupdates en controleren we de server op zaken als schijfruimte, firewalls en backups.