Tarieven

Elke website is uniek. Wij maken graag een op maat gesneden offerte voor u, hieronder ziet u een richtlijn voor onze prijzen:

Standaard installatie

Wij installeren het gekozen CMS voor u, u regelt verder zelf de inrichting van de website. Uw site heeft een standaard uiterlijk en inhoud. U kunt het uiterlijk, menu en de teksten ten alle tijden online aanpassen middels het CMS! **)

  • Standaard installatie + webhosting: €10,- p.mnd.*)
  • Standaard installatie zonder webhosting: eenmalig € 158,-

Standaard installatie uitgebreid

Wij installeren het gekozen CMS voor u en organiseren uw menustructuur, zetten uw logo op de site en plaatsen eenmalig de teksten (met een maximum van 10 stuks). U kunt bij deze optie ook een ander template (uiterlijk) kiezen i.p.v. de standaard templates. **)

  • Kosten: € 237,-
  • Webhosting optioneel: € 10,- p. mnd. ***)

Huisstijl installatie

Naast de standaard installatie van het gekozen CMS en inrichting van uw site passen we de kleuren van een bestaand template aan aan uw huisstijl. Verder plaatsen we het logo of andere stijlelementen op de site. We laten het template dan wel verder zoals het is, daarom zoeken we een template dat goed bij uw huisstijl past. Deze optie is kostenbesparend omdat het template al gemaakt is, maar u heeft dan wel de zekerheid dat uw site een uiterlijk heeft dat past bij uw huisstijl. **)

  • Kosten: € 632,- (Onder voorbehoud van uw wensen)
  • Webhosting optioneel: € 10,- p. mnd. ***)

Template op maat

Naast de installatie van het gekozen CMS en de inrichting van uw site maken we een template op maat voor u. U weet dan zeker dat uw site een uniek uiterlijk heeft dat naadloos aansluit bij uw huisstijl.
Onze ervaring leert dat een compleet op maat gemaakte site c.a. drie dagen werk is, maar dat is geheel afhankelijk van uw wensen. Tevens kunnen we in de offerte het installeren van extra functionaliteiten bovenop de standaardfunctionaliteiten meenemen.
Voor het ontwikkelen van een op maat gemaakt template rekenen wij ons uurtarief van € 79,-
Neem contact met ons op voor een offerte.

Siteonderhoud

Het kan zijn dat u ondanks dat u een prachtig CMS heeft voor uw site, u de tijd of de energie niet heeft om uw site bij te houden. Wij kunnen u hiermee helpen. Tegen ons reguliere uurtarief kunnen wij uw teksten wijzigen, afbeeldingen toevoegen etc. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Functionaliteiten op maat programmeren

Wellicht loopt u tegen de grenzen van het systeem aan. In dit geval kunnen wij de ontbrekende functionaliteit voor u op maat maken. Wij programmeren en installeren dan de gewenste functionaliteit in uw CMS

U zou dan kunnen overwegen om het door ons nieuw geprogrammeerde gedeelte ook beschikbaar te stellen voor anderen in de wereld. U profiteert immers van een ‘gratis’ CMS, in ruil daarvoor kunt u iets teruggeven aan de gemeenschap van het betreffende CMS. Dit verzorgen wij gratis voor u.


* ) Bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW.

**) Deze optie bevat alleen ‘standaard’ met de CMS meegeïnstalleerde functionaliteiten. We kunnen extra functionaliteiten installeren en indien gewenst aanpassen of op maat programmeren tegen onze reguliere uurtarief van 79 euro.

***) Als u uw site bij uw huidige provider wilt houden, hebben we twee werkuren extra nodig om uw site op te zetten.