Cloudservers

Cloudservers zijn hot, waarom eigenlijk? Een aantal voordelen:

Een server, en dan?

Dit klinkt allemaal mooi, maar een server is een server. Iemand moet de inrichting en het beheer van de cloudservers doen, de backups maken en 24/7 klaarstaan om problemen op te lossen. Wij kunnen dit voor u verzorgen en optioneel kunnen wij ook voor een vast bedrag per maand de server bijwerken met de laatste veiligheidsupdates.

Wat kunnen we nog meer, een voorbeeld

Stel u heeft een private cloud gehuurd bij cloudhosting.nl en u wilt uw bedrijfsapplicatie net zo schaalbaar hebben als de cloudhosting-dienst. Wij kunnen dat verzorgen.
Wij kunnen er tevens voor zorgen dat de private cloud perfect wordt opgezet, inclusief high availability en incident management.

Nog een voorbeeld

De website van een van onze klanten werd door een aantal publicaties op internet ineens erg populair. Het bezoek vertienvoudigde binnen enkele minuten na de publicaties. Wij konden de server nog net redden door op dat moment het aantal toegekende processoren en het beschikbare geheugen te verhogen. Nadat het verkeer weer redelijk normaal was hebben we de ‘resources’ weer teruggeschaald. De extra kosten die de klant betaalde waren alleen voor de uren dat de extra resources zijn gebruikt.

Het ultieme voordeel van de cloud: u betaald voor wat u nodig heeft, niet meer en niet minder!