Hoe gaan wij te werk?

1. Oriënterend gesprek

We bespreken de wensen die u heeft t.a.v. de werking en het uiterlijk van uw website en bekijken welk CMS daar het best bij past. In de meeste gevallen is WordPress het meest geschikt voor eenvoudige sites en is Joomla beter uitgerust voor complexere sites. Ook voor webwinkels is WordPress in combinatie met een winkelplugin vaak de beste optie. Mocht er voor de webwinkel complexere functionaliteiten gewenst zijn, dan zullen we Magento gebruiken.
U krijgt bij deze bespreking ook een globale prijsindicatie.

2. Offerte

Aan de hand van ons gesprek maken wij een in werkuren gespecificeerde offerte voor u, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

3. Aanlevering materiaal

U levert ons het benodigde huisstijlmateriaal zodat wij aan de slag kunnen. Dat kan bestaan uit logo, briefpapier of brochure, maar ook andere websites kunnen dienen als inspiratiebron.

4. Template

  • Template op maat
    We maken een ontwerp en zetten deze om naar een template voor het gekozen CMS. Ook realiseren wij met grote regelmaat templates aan de hand van ontwerpen van andere ontwerpbureaus.
  • Template van derden
    U kunt ook kiezen voor een kant-en-klaar template voor het uiterlijk van uw site. Een dergelijk template is al ontwikkeld door derden en daardoor goedkoper. Het nadeel van deze optie is dat u geen uniek ontwerp heeft en dat dit template niet gemaakt is om te passen bij uw eigen huisstijl.

5. Installeren of maken van extensies

De eventueel benodigde extra functionaliteiten worden geïnstalleerd en ingesteld. Eventueel maatwerk variërend van het aanpassen van een extensie tot het combineren van verschillende extensies of het bouwen van een extensie op maat, wordt nu uitgevoerd.

6. Vullen van de site en training

De site is gebouwd op een tijdelijke locatie, deze kan nu gevuld worden met tekst en inhoud. Tijdens deze fase is de site niet zichtbaar voor de buitenwereld. We kunnen een training op uw niveau geven zodat u zelf aan de slag kunt met de inhoud van de site. U leert zowel het beheren van uw site als het beheren van de extra geïnstalleerde functionaliteiten.

7. Uw site kan online!

De site is klaar en zal na uw goedkeuring online gezet worden. Als uw site bij ons is gehost, dan wordt het basispakket automatisch geupdate zodra er een update uitkomt. Om de geïnstalleerde functionaliteiten geupdate te houden kunt u kiezen voor ons onderhoudsabonnement, klik hier om meer te lezen.

Heeft u vragen?

Mail of bel ons via 0345 – 53 29 27 om een afspraak met ons te maken.